Reteta de tarhon la borcan in otet este oarecum simpla. Daca aveti tarhon in gradina sau chiar daca il cumparati va fi mai greu cu procedura de culegere a frunzelor de pe tulpina.
Tarhonul isi pastreaza in otet toate calitatile si proprietatile lui precum si mirosul lui puternic si aromat. Este indicat sa folositi tarhon rusesc care spre deosebire de cel frantuzesc se conserva mai bine si isi pastreaza mirosul , mult mai mult timp.
Aveti nevoie de tarhon, otet si putina sare. Mai jos aveti reteta video a tarhonului la otet, cum l-am cules eu din gradina si cum l-am conservat :
Tarhonul isi pastreaza in otet toate calitatile si proprietatile lui precum si mirosul lui puternic si aromat. Este indicat sa folositi tarhon rusesc care spre deosebire de cel frantuzesc se conserva mai bine si isi pastreaza mirosul , mult mai mult timp.
Aveti nevoie de tarhon, otet si putina sare. Mai jos aveti reteta video a tarhonului la otet, cum l-am cules eu din gradina si cum l-am conservat :
Comentarii
Trimiteți un comentariu