Nu mai aruncati cojile de ceapa caci ele sunt un excelent ingrasamant organic ,bio si natural. Cojile de ceapa sunt bogate in minerale precum calciu, magneziu, potasiu , fier si cupru. Cuprul este cunoscut pentru capacitatea lui de a neutraliza unele bacterii si ciuperci, care provoaca boli grave legumelor si florilor.
Exista doua metode de a folosi cojile de ceapa:
-la prima , se pune niste apa la fiert, cand fierbe se adauga cojile de ceapa,se lasa sa fiarba 2 minute, se opreste focul si se acopera. Se lasa pana se raceste si se pot folosi.
-a doua metoda , se pun cojile intr-un vas sau o galeata se acopera cu apa, si se lasa pana a doua zi.
Exista doua metode de a folosi cojile de ceapa:
-la prima , se pune niste apa la fiert, cand fierbe se adauga cojile de ceapa,se lasa sa fiarba 2 minute, se opreste focul si se acopera. Se lasa pana se raceste si se pot folosi.
-a doua metoda , se pun cojile intr-un vas sau o galeata se acopera cu apa, si se lasa pana a doua zi.
Solutia se poate dilua cu apa, in procent de 1:1 sau se poate folosi concentrata. Se toarna la radacina legumelor sau a florilor , o data pe saptamana.
O puteti folosi si ca metoda de prevenire a manei la castraveti.
Mai multe despre solutia de ceapa in videoclipul meu de mai jos :
O puteti folosi si ca metoda de prevenire a manei la castraveti.
Mai multe despre solutia de ceapa in videoclipul meu de mai jos :
Comentarii
Trimiteți un comentariu