O delicioasa reteta cu dovlecei si cartofi gratinati
Avem nevoie de patru - cinci cartofi care se curata, se dau prin razatoare iar apoi se lasa la scurs.
Doi dovlecei de marime medie care e curata, se dau prin razatoare si se aduga putina sare apoi se lasa sa se scurga bine de apa.
Ii putem strange intre pumni pentru a se scurge bine de apa.
Patru oua intregi se bat bine, se adauga 100 ml de ulei si un pahar de faina. Se amesteca bine.
Se adauga dovleceii rasi si storsi bine iar apoi cartofii.
Mai avem nevoie de o ceapa verde care se toaca marunt , plante aromatice - eu am pus patrunjel , marar, cimbru si leustean.
Se mai adauga sare si piper dupa gust iar aopi se intinde continutul pe o hartie de copt unsa cu putin ulei si se introduce la cuptor pentru 30-40 de minute.
Pentru mai multe detalii urmariti videoclipul de mai jos:
Comentarii
Trimiteți un comentariu