Scoateți cojile și mătasea de porumb din fiecare spic de porumb și clătiți spicele de porumb.
Dați porumbul în clocot și îl fierbeți timp de 30 de minute – dacă este fraged, și 1 oră – dacă este copt.
Luați 1 borcan sterilizat de 3l și un capac sterilizat. Așezați știuleții calzi în borcan. La sfârșit, puteți tăia știuletele bucăți, ca să intre bine în borcan.
Apoi adăugați sare (o lingura de sare la un litru de apa), turnați apă și acoperiți borcanul cu capac.
Așezați la baza cratiței o cârpă sau o bucată de tifon, puneți borcanul, turnați apă caldă, cât să acopere 2/3 din borcan, și dați apa în clocot. Sterilizați borcanul timp de 30- 40 de minute la foc mic.
Mai multe aflati in videoclipul de mai jos :
Comentarii
Trimiteți un comentariu