Salata de rosii cu ceapa pentru iarna
O reteta simpla de salata care se mentine crocanta peste iarna,
Ingrediente:
rosii
ceapa
apa sare otet zahar ulei
Rosiile se spala si se curata de cotoare iar apoi se taie in felii de marime medie. Ceapa se curata si se taie rondele. Borcanele se spala bine si se sterilizeaza.
Se pune pe fundul borcanului cateva rondele de ceapa apoi se pune un strat generos de rosii. Se continua iar cu ceapa iar apoi cu rosii. Borcanul se termina cu ceapa.
Se prepara o marinata :
la 500 ml apa: 1 lingurita sare 2 linguri de otet 2 linguri zahar 1 lingura ulei
Se pune la fiert. Se toarna fierbinte peste salata de rosii si se inchid borcanele. Se intoarce cu gura borcanului in jos si se raceste in paturi pana a doua zi dimineata.
Mai multe despre aceasta reteta urmariti in videoclipul de mai jos:
Comentarii
Trimiteți un comentariu