Sarea de lamaie pentru castraveti si rosii bolnave !
pe
Solicitați un link
Facebook
X
Pinterest
E-mail
Alte aplicații
Acidul citric este folosit în grădinărit pentru a ajuta la tratarea alcalinității solului. Dacă solul este prea alcalin pentru o anumită plantă, se amestecă acid citric pentru a ajuta la creștAcidul citric este o substanță chimică acidă care se găsește în multe fructe, cum ar fi lămâile, portocalele și anumite fructe de pădure. Afectează o varietate de organisme, inclusiv oameni, animale și plante. Proprietățile sale corozive în mod natural îl fac în detrimentul diferitelor plante în doze mari. pH-ul unei substanțe chimice este măsura acidității sau alcalinității sale și rulează pe o scară de la 0 (acid) la 10 (alcalin). Prin urmare, aplicarea suficientă a acidului citric în apa sau solul unei plante va crea un mediu nepotrivit plantei. Acidul citric este un agent coroziv și, prin urmare, va arde prin semințe, ceea ce le poate împiedica în cele din urmă să germineze. Au existat unele cazuri de decolorare, dar de altfel plantele erau încă sănătoase chiar și după aplicarea acidului, ceea ce indică faptul că acidul citric poate fi folosit ca repulsiv.
Acidul citric este o substanță chimică acidă care se găsește în multe fructe, cum ar fi lămâile, portocalele și anumite fructe de pădure.
Acidul citric este un agent coroziv și, prin urmare, va arde prin semințe, ceea ce le poate împiedica în cele din urmă să germineze.erea pH-ului solului.
Acest ingrasamant va fi foarte util pentru culturile de tomate si castraveti, va accelera dezvoltarea plantelor, va accelera legarea castravetilor, va reduce caderea florilor, va creste marimea fructelor va imbunatati digestibilitatea bacteriilor din sol care sunt implicate in nutritia plantelor. Acest ingrasamant va ajuta la refacerea plantelor fragile , bolnave, in special castravetii care sunt foarte sensibili in aceasta perioada.
In plus , le va creste imunitatea, rezistenta la stres si le va da multa putere pentru crestere si fructificare. Pentru prepararea acestui ingrasamant avem nevoie de un singur ingredient pe care probabil il aveti in bucatarie.
Este vorba de sarea de lamaie. Avem nevoie de o lingurita la 5 liri de apa calduta. Sau puteti dizolva sarea de lamaie intr-un pahar cu apa calda. Se amesteca bine si se uda legumele cu acest ingrasamant. Se toarna la radacina, aproximativ 300-400 de ml.
Comentarii
Trimiteți un comentariu