- scoateți petalele și puneți-le într-un borcan mare de sticlă transparentă sau alt recipient transparent.
Adăugați aproximativ o linguriță de acid citric (sau două lingurițe de suc de lămâie), umpleți borcanul cu apă, amestecați conținutul și acoperiți. Așezați-l în cel mai însorit loc al grădinii dvs. Daca este soare si cald, in aproximativ trei zile petalele isi vor pierde culoarea si apa va capata aceasta nuanta de roz.
Se strecoară sucul într-un castron mare.
Adăugați 1/2 cană zahăr.
Se amestecă, se amestecă, se amestecă până se dizolvă tot zahărul. Gust. (Notă: dacă sucul are gust de odorizant, adăugați mai mult zahăr, câte o lingură, până când obțineți un echilibru plăcut de aromă de trandafir și dulceață).
Se strecoară încă o dată în sticle sau ulciorul de servire la alegere și se răcește.
Pentru mai multe detalii urmariti reteta video :
Comentarii
Trimiteți un comentariu