O delicioasa si simpla reteta de iepure cu legume la ceaun.
Avem nevoie de carne de iepure , legume(ceapa, ardei, uturoi, morcovi, cartofi) , ulei(eu am folosit grasime de porc), boia dulce, plante aromatice (patrunjel, tarhon , leustean) si apa.
Legumele se curata, ceapa se taie solzisori, morcovul se da prin razatoare, ardeii se taie cuburi si la fel si cartofii.
Se pune grasimea la incins in ceaun, se adauga ceapa, apoi ardeii si morcovii. dupa ce s-au calit putin se adauga cardea de iepure portionata. Se lasa sa se caleasca putin apoi se adauga apa. Dupa ce fierbe pe jumatate se adauga cartofii. La final se adauga ustuoiul taiat marunt si verdeturile, de asemena, tot taiate marunt.
Mai multe despre aceasta reteta urmariti in videoclipul de mai jos :
Comentarii
Trimiteți un comentariu