INGREDIENTE
30 g gelatină
120 ml (1/2 cană) apă rece
250 g (1 1/4 cană) zahăr
100 ml (2/5 cană) apă
20 ml suc de lămâie
Zahăr pudră
Amidon de porumb
Ulei vegetal
preparare:
Se amesteca gelatina cu apa si se lasa sa se intareasca.
Se toarnă zahărul într-o cratiță, se adaugă apă și sucul de lămâie, se amestecă și se fierbe timp de 10 minute. Se ia de pe foc.
Adăugați gelatina hidratată în tigaie și amestecați până se dizolvă. Bateți până se densează (aproximativ 7 minute).
Ungeți forma de silicon și turnați jumătate din amestec.
Adăugați colorant alimentar roșu în a doua jumătate, amestecați și turnați amestecul alb. Așteptați până când este instalat.
Se amestecă zahărul pudră cu praful de copt și se presară peste bezele. Tăiați în bucăți de dimensiuni medii.
Comentarii
Trimiteți un comentariu