Cele mai bune rulouri de dovlecei: super rapid și ușor - un prânz perfect de la cuptor



 INGREDIENTE

600 g dovlecel

Ulei de măsline extravirgin

Sare

Piper 

Pesmet

Pătrunjel

Parmezan

Brânză

șuncă

PREPARARE:

Spalati dovleceii, curatati-i de coaja si taiati-i felii cu ajutorul unei mandoline.

Pregătiți ingredientele pentru pane turnând ulei de măsline extravirgin într-un bol și adăugând un praf de sare și piper. Intr-un alt bol adaugam pesmet si adaugam patrunjel tocat si parmezan.

Înmuiați feliile de dovlecel mai întâi în uleiul aromat și apoi în pesmet, acoperindu-le bine.

Umpleți feliile de dovlecel prăjit cu fâșii de șuncă fiartă și felii de brânză. Înfășurați-le.

Se toarnă puțin ulei de măsline în tava de copt și se aranjează rulourile pe verticală, împachetate strâns, astfel încât să nu-și piardă forma în timpul coacerii.

Stropiți-le din nou cu ulei și puneți-le la cuptor. Coaceți la 180°C/360°F timp de 25 de minute.


Comentarii