INGREDIENTE
600 g dovlecel
Ulei de măsline extravirgin
Sare
Piper
Pesmet
Pătrunjel
Parmezan
Brânză
șuncă
PREPARARE:
Spalati dovleceii, curatati-i de coaja si taiati-i felii cu ajutorul unei mandoline.
Pregătiți ingredientele pentru pane turnând ulei de măsline extravirgin într-un bol și adăugând un praf de sare și piper. Intr-un alt bol adaugam pesmet si adaugam patrunjel tocat si parmezan.
Înmuiați feliile de dovlecel mai întâi în uleiul aromat și apoi în pesmet, acoperindu-le bine.
Umpleți feliile de dovlecel prăjit cu fâșii de șuncă fiartă și felii de brânză. Înfășurați-le.
Se toarnă puțin ulei de măsline în tava de copt și se aranjează rulourile pe verticală, împachetate strâns, astfel încât să nu-și piardă forma în timpul coacerii.
Stropiți-le din nou cu ulei și puneți-le la cuptor. Coaceți la 180°C/360°F timp de 25 de minute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu