INGREDIENTE NECESARE:
Baza de biscuiti:
250 g de biscuiti.
120 g de unt topit.
Matriță cu diametrul de 18 cm.
400 g brânză pentru tartinat.
50 g zahăr pudră.
300 g de ciocolată albă.
MOD DE PREPARARE:
Se macină biscuiții până la o consistență fină.
Se amestecă biscuiții zdrobiți cu untul topit și se presează pe fundul unei forme de 18 cm pentru a face baza de tort. Se da la frigider pentru 30 de minute.
Într-un castron, amestecați crema de brânză și zahărul pudră până se omogenizează.
Topim 150 g de ciocolata alba si adaugam la crema de branza. Amesteca bine.
Bateți smântâna și amestecați-o ușor în amestecul de brânză și ciocolată.
Se toarnă amestecul pe baza de tort în formă și se nivelează suprafața.
Se lasa la frigider cel putin 3 ore sau pana cand prajitura s-a intarit.
Topiți încă 150 g de ciocolată albă și amestecați cu 150 g de smântână. Acoperiți partea de sus a tortului cu glazură de ciocolată albă.
Se decorează cu firimituri de prăjituri și se dă la frigider pentru 30 de minute.
Când prăjitura s-a răcit complet și s-a întărit, este gata de savurat!
Minunat!
Comentarii
Trimiteți un comentariu