Dovlecei cu spanac la cuptor



 INGREDIENTE:

4 linguri de făină

4 linguri de ulei

4 linguri de lapte

3 ouă Jumătate

de linguriță de sare 

Pudră de ardei roșu J

umătate de pachet de praf de copt 1

 morcov 

2 cartofi 

1 dovlecel 

100 g spanac 

3 cepe de primăvară 

Pentru presărat puțin susan 

brânză

Mod de preparare

Se rad cartofii, morcovii si dovleceii si se scurg. Spălați și tăiați bine ceapa verde și spanacul.

Adăugați ouăle în bolul corespunzător și amestecați. Adăugați 4 linguri de făină, ulei, lapte, condimente și praf de copt și amestecați.

Se toarnă amestecul pregătit într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se netezește deasupra.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 25 de minute. Dupa 25 de minute se scoate din cuptor, se presara branza cheddar si susan si se mai coace inca 20 de minute.

Mult succes celor care încearcă.

Comentarii