Ingrediente
80g unt
100g faina
500ml lapte
sare
piper
Nucsoara
50g branza
100g sunca
oua
PREPARARE
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Adaugam faina si amestecam pana se incorporeaza complet in unt.
Începeți să turnați laptele în loturi, amestecând constant, asigurându-vă că îndepărtați orice cocoloașe.
Continuați să gătiți până se îngroașă.
Se condimentează cu sare, piper și nucșoară, apoi se amestecă.
Adăugați șunca și brânza și amestecați pentru a se combina.
Răspândiți amestecul de lapte într-un vas pătrat mic de 8 inci. Se acopera cu plastic si se lasa la frigider 30 de minute.
Tăiați în 10 până la 12 bucăți.
Pudrați bucățile cu făină, scufundați fiecare în ou, apoi acoperiți cu pesmet.
Încinge uleiul vegetal la 180°C/350°F și gătește nuggetele de lapte timp de 3-4 minute, până când devin maro auriu.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți.
Comentarii
Trimiteți un comentariu