Dragii mei urmăritori, astăzi voi împărtăși cu voi o rețetă delicioasă și perfectă de halva de gris. Am pregatit o reteta minunata de halva cu textura catifelata.
Aceasta este o rețetă foarte practică de halva pe care o poți servi oaspeților tăi la ora ceaiului sau după cină.
Acum vom analiza împreună cum să facem acest delicios halva de gris și ce ingrediente avem nevoie.
pahar cu apa 200 ml
INGREDIENTE NECESARE:
1 cana de gris
1 cana de zahar
1 cana de apa
75 g de grasime solida
MOD DE PREPARARE:
Se pune apa si zaharul intr-un recipient potrivit pentru serbet si se amesteca pana se dizolva zaharul.
Adăugați ulei solid într-un recipient adecvat și topește-l. Adăugați gris și prăjiți.
Se prajesc la foc mediu, amestecand continuu, pana se rumenesc. Adaugam sherbul pe care l-am pregatit si gatim pana devine gros. După gătit, acoperiți recipientul și lăsați-l să stea 20 de minute.
Il poti decora si servi cum vrei tu.
Comentarii
Trimiteți un comentariu