Ingrediente:
2 vinete
Ulei de masline
Sare si piper
Ardei dulce
350 g carne tocata
jumatate de ceapa
2 oua
patrunjel proaspat
5 g coriandru
5 g ghimbir
50 g pesmet
1 catel de usturoi
200 g sos de rosii
150 ml apa
80 g branza mozzarella
Instructiuni:
1. Mai intai taiati vinetele si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
2. Amestecați uleiul, sarea, piperul și boia. Apoi ungeți vinetele cu acest amestec pe ambele părți.
3. Coaceți la 180° timp de aproximativ 20 de minute.
4. Între timp, se face umplutura amestecând carnea, ceapa, ouăle, pesmetul, pătrunjelul, sare, piper și condimentele.
5. Frământați și formați chiftele.
6. Se prăjește în ulei de semințe fierbinte.
7. Umpleți vinetele cu umplutură de carne.
8. Turnați ulei într-o oală mare și prăjiți ceapa și usturoiul tocate.
9. Se amestecă apoi cu sosul de roșii, sare, piper și apă.
10. Lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam patrunjelul.
11. Acum adăugați rulourile de vinete.
12. Acoperiți cu mai mult sos de roșii și brânză.
13. Terminați de gătit la foc mic timp de 10 minute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu