4 oua
1 cana de iaurt
1 cana de ulei
3 cartofi de marime medie
1 ceapa
1 ardei rosu
1 lingurita de ardei iute
1 pachet de praf de copt
2 lingurite de sare
Ptrunjel
1 cana de faina
PREPARARE:
Mai intai spalati cartofii si taiati-i cubulete mici.
Tăiați mărunt ceapa, pătrunjelul și ardeiul și pregătiți-le.
Ca și în aluatul de prăjitură, uleiul, iaurtul, ouăle, făina și praful de copt se amestecă mai întâi bine.
Adaugam apoi cartofii tocati, ceapa, ardeiul capia si patrunjelul si amestecam din nou.
Tapetam tava mea dreptunghiulara cu hartie de copt si turnam ingredientele.
Se presara seminte de susan deasupra si se coace in cuptorul incalzit la 180°C pana se rumenesc.
Se servește după aproximativ o jumătate de oră. Și bine numai tuturor celor care sunt pregătiți
Comentarii
Trimiteți un comentariu