Cartofi rasi la tigaie cu oua si branza



 Ingrediente:

4 cartofi 

ceapa verde

1 morcov

1 ardei rosu

ardei iute

3 oua

200 ml lapte

200 g faina

5 g praf de copt

2 lingurite sare

200 g branza mozzarella

Ulei de masline

Ulei vegetal

Sare si piper

PREPARARE:

Radeți cartofii și lăsați-i să se înmoaie în apă.

Prăjiți arpagicul tocat, morcovul ras și ardeiul tăiat cubulețe în ulei vegetal într-o tigaie.

Bate ouăle într-un castron. Se adauga apoi laptele, faina, praful de copt si sarea.

Scurgeți cartofii și amestecați-i în acest aluat.

Adăugați ardei iute și legumele din tigaie. Asezonați cu sare și piper.

La sfarsit adaugam branza mozzarella.

Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa.

Presărați mai multă brânză mozzarella deasupra.

Coaceți la 180° timp de 10 minute.


Comentarii