Ingrediente:
4 cartofi
ceapa verde
1 morcov
1 ardei rosu
ardei iute
3 oua
200 ml lapte
200 g faina
5 g praf de copt
2 lingurite sare
200 g branza mozzarella
Ulei de masline
Ulei vegetal
Sare si piper
PREPARARE:
Radeți cartofii și lăsați-i să se înmoaie în apă.
Prăjiți arpagicul tocat, morcovul ras și ardeiul tăiat cubulețe în ulei vegetal într-o tigaie.
Bate ouăle într-un castron. Se adauga apoi laptele, faina, praful de copt si sarea.
Scurgeți cartofii și amestecați-i în acest aluat.
Adăugați ardei iute și legumele din tigaie. Asezonați cu sare și piper.
La sfarsit adaugam branza mozzarella.
Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa.
Presărați mai multă brânză mozzarella deasupra.
Coaceți la 180° timp de 10 minute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu