Cataif cu crema de vanilie



 Ingrediente;

200 g de kadayif

100 g de margarina sau unt

6 linguri de zahar granulat

4 linguri de nuci

Pentru budinca;

1 litru de lapte

4 linguri de faina

2 linguri de amidon

1 pahar de zahar

1 pachet de vanilie

1 plic de frisca


PREGĂTIREA;

Adăugați untul într-o tigaie potrivită și topiți. Adăugați kadayif și zahărul granulat și gătiți la foc mic.

Kadaif prăjit se toarnă nuci și se amestecă. Adăugați jumătate din kadayıf pe fundul tigaii.

Intr-o oala potrivita pentru budinca se adauga laptele, faina, amidonul si zaharul si se amesteca. Se aduce la fierbere și se fierbe până se îngroașă. Apoi adăugați vanilia și amestecați.

După ce budinca s-a răcit complet, adăugați 1 plic de frișcă și bateți cu mixerul. Se toarnă budinca pregătită pe kadaife și se netezește partea de sus.

Turnați kadayiful rămas peste budincă pentru a o acoperi. Se lasa la frigider minim 3-4 ore si se serveste.

Mult succes celor care încearcă.

Comentarii