Ingrediente:
5 foi de aluat
pentru sos;
4 oua
1,5 cani de lapte (300 ml)
1 lingurita de ulei (100 ml)
1 lingurita de sare
Pentru FIL;
200 grame brânză de patiserie
100 grame brânză cheddar
Pentru cele de mai sus;
1 sticla de apa minerala
Cum se face patiserie manuală cu brânză;
Adăugați ingredientele pentru sos într-un castron și amestecați.
Pune 1 bucată de aluat pe o tavă de copt unsă cu ulei. Să-l împărțim și să punem peste el o bucată de aluat și să acoperim totul cu sosul pe care l-am pregătit.
Puneți 1 bucată de aluat rămasă și acoperiți din nou cu sos. Adăugați jumătate din amestecul nostru de brânză.
In acelasi fel framantam aluatul phyllo ramas si adaugam umplutura ramasa dupa 2 straturi. Să îndoim marginile pentru ultimul strat. Să lăsăm niște sos să-l întindem.
După ce toate straturile sunt gata, întoarceți aluatul cu susul în jos, îl feliați și îl întindeți cu sosul rezervat.
La final, turnați 1 sticlă de apă minerală.
Coacem in cuptorul preincalzit la 185 de grade pana se rumenesc frumos.
Tăiați și serviți. Mult succes celor care încearcă.
Comentarii
Trimiteți un comentariu