Placinta la cuptor cu branza feta



 Ingrediente:

400 grame brânză feta,

4 ouă,

80 ml ulei.

Cantitatea de iaurt este de 400 ml.

O lingură de făina de grâu.

Cantitatea de praf de copt este de 10 grame.

Crustă de plăcintă de 500 de grame.

Pentru a face toppingul:

2 oua

200 ml lapte.

Cantitatea de unt în 100 de grame.

Mod de preparare:

Începeți prin a zdrobi brânza, apoi amestecați ouăle, uleiul și iaurtul într-un bol separat. Apoi amestecați făina și praful de copt pe care le-ați combinat anterior. Amesteca bine. Acum adăugați brânza feta măcinată la amestec și amestecați-o bine. Luați o tigaie cu diametrul de 30 cm și ungeți-o cu ulei. Pune două cruste pe fundul tigaii. Turnați puțină umplutură, apoi întindeți a doua crustă deasupra. Repetați acest proces până când sunt folosite toate ingredientele, asigurându-vă că stratul final este crusta. Tăiați plăcinta cubulețe și o ungeți generos cu unt topit, apoi cu un amestec de ouă bătute și lapte. Coaceți plăcinta la o temperatură de 200°C timp de aproximativ o oră.

Comentarii