Ingrediente
Biscuiti
8 albusuri
8 linguri zahar
8 linguri faina
si inca 2 dl lapte fierbinte
Smântână
8 gălbenușuri de ou
8 linguri de zahăr
5 linguri de făină
5 dl lapte
2 zahăr vanilat
250 g margarină
500 g căpșuni
frișcă
Mod de preparare
Bate albusurile spuma cu zaharul si adauga faina. Se amesteca usor, si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt la copt 20 de minute la 180 C. Se raceste biscuitul, se decojeste hartia si se toarna peste el lapte fierbinte.
Batem galbenusurile cu zaharul, adaugam faina si 1 dl lapte si amestecam bine. Fierbeți laptele rămas împreună cu zahărul vanilat, apoi adăugați gălbenușurile pregătite și faceți o budincă. Adăugați margarina în crema călduță și bateți bine.
Faceți frișcă conform instrucțiunilor producătorului.
Aranjați crusta, smântâna, presați strâns căpșunile în cremă și la final frișca.
Bucură-te!!!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu