-Pentru ganache:
200 g ciocolata neagra
200 g smantana fierbinte
-Pentru aluat:
4 oua
Praf de sare
120 g zahar
60 g faina
35 g amidon de porumb
35 g cacao pudra
5 g praf de copt
-Pentru crema
250 g crema de branza
60 g zahar pudra
PREPARARE:
Mai intai se face ganache-ul: se toaca marunt ciocolata si se topeste cu smantana fierbinte, se amesteca pana se omogenizeaza bine.
Bateți gălbenușurile cu un praf de sare, apoi adăugați treptat zahărul.
Adăugați gălbenușul de ou și amestecați cu un tel electric.
În plus, amestecați pudra: făină, amidon de porumb, pudră de cacao și praf de copt. Cerneți-le și adăugați câte puțin în amestecul de ouă.
Turnam amestecul intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt.
Coacem in cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 10 minute.
După timpul de gătire, înfășurați rulada într-o cârpă și lăsați-o să se răcească.
Pentru crema, amestecati branza si zaharul pudra, iar inainte adaugati forma ganache.
Umpleți tortul cu această cremă, apoi rulați-o din nou.
Se lasa la racit la frigider.
Decorați suprafața ruloului cu restul de cremă.
Comentarii
Trimiteți un comentariu