INGREDIENTE:
3 cartofi mari (900 grame)
brânză Cheddar (300 grame)
2 linguri ulei (20 ml)
sare (4 grame)
Pentru încărcare;
carne tocata (500 grame)
2 linguri ulei (20 ml)
1 ceapa
3 ardei verzi
3 catei de usturoi
2 linguri sos rosii (25 grame)
1 lingurita pasta de rosii (20 grame)
ardei rosu Piper
negru
Oregano
Sare
3-4 crengute de patrunjel
PREGATIRE:
Pe o tava tapetata cu hartie de copt se presara mai intai branza rasa. Aranjați cartofii tăiați în inele subțiri deasupra.
Sarați cartofii și ungeți-i cu ulei. Coacem la cuptor controlat la 200 de grade timp de 30 de minute.
Adăugați uleiul și carnea tocată în tigaie, zdrobiți și prăjiți. Adaugati ceapa si ardeiul verde tocate marunt si amestecati. Se adauga usturoiul ras, sosul de rosii si pasta de rosii si se prajesc pana dispare mirosul.
Se adauga condimentele, sarea si patrunjelul tocat si se amesteca. Să o luăm de pe aragaz.
După ce cartofii au fost gătiți timp de 30 de minute, scoateți-i din cuptor. Se presară brânză cheddar rasă și se toarnă amestecul de carne tocată și se întinde uniform.
Mai presărați niște brânză cheddar pe carnea tocată și înfășurați-o într-un rulou. Se presară cu brânză cheddar rasă și pătrunjel. Se coace la cuptor controlat la 200 de grade timp de 10 minute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu