Ingrediente;
1 pahar de lapte
1 lingura
crusta de biscuiti maruntita de cacao
Pentru crema;
2 pachete smântână pentru frișcă
2 căni de lapte
Lapte măsurat pe el
1 cană nucă de cocos
4 linguri zahăr pudră
PENTRU ÎNCHISARE;
1 cutie smantana lichida
2 pachete ciocolata neagra (160 grame)
PREGĂTIREA;
Se sfărâmă crusta într-un castron adânc, se adaugă 1 pahar de lapte și cacao într-un mod controlat și se obține un amestec moale.
Întindeți-o uniform pe fundul formei și apăsați ușor cu un covoraș pentru a o fixa. Se adauga frisca, zaharul pudra si laptele si se bate.
Adăugați nucă de cocos, amestecați bine, întindeți uniform peste tort și neteziți partea de sus.
Pentru ganache, puneți smântâna lichidă într-o cratiță. Adaugam ciocolata fara sa fiarba si amestecam pana se topeste ciocolata.
Opriți focul, amestecați puțin, turnați peste prăjitură, înveliți și puneți la frigider. Se taie si se serveste dupa 2 ore.
Mult succes celor care încearcă.
Comentarii
Trimiteți un comentariu