Ingrediente:
1,2 litri lapte
700 g biscuiti
3 pungi budinca de vanilie
1 lingura smantana
10 linguri zahar
250 g unt
100 g ciocolata de gatit
Mod de preparare:
In 150 de mililitri de lapte se amesteca budinca si consistenta sa nu fie cocoloase. Se toarnă 850 de mililitri de lapte într-o cratiță, se adaugă zahăr și se fierbe până când laptele fierbe. Apoi turnați budinca îngroșată și fierbeți până obțineți o cremă uniformă.
Lasă budinca fiartă deoparte să se răcească. Apoi adăugați untul și amestecați bine cu un mixer. Așezați biscuitul în recipientul în care ați turnat 200 de mililitri de lapte, apoi scoateți-l rapid din recipient și aranjați-l pe o tavă. Când umpleți tava, puneți o parte din umplutură peste biscuiți, apoi folosiți restul de biscuiți și umplutura în același mod.
Comentarii
Trimiteți un comentariu