Umplute cu brânză și acoperit cu chiftele mici! Acesta este unul dintre cele mai gustoase scone - briose pe care le veți încerca vreodată!
Ingrediente:
-Pentru aluat:
100 ml apă călduță
100 ml lapte călduț
1 albuș de ou
370-400 g făină de pâine
Sare
1 linguriță zahăr
7 g drojdie de bere uscată (sau 20 g drojdie de bere proaspătă)
-Pentru aluat umplutura:
100 g branza mozzarella
100 g branza Gouda
Ulei de masline
Oregano uscat
- Pentru blat:
galbenusuri de ou
100 g branza mozzarella
100 g carne tocata (optional)
Oregano uscat
Ulei de masline
PREPARARE:
Amesteca apa, laptele, drojdia, zaharul, albusurile, sarea si faina intr-un castron mare.
Se framanta si se lasa la dospit 1 ora.
Se aplatizează și se umple cu brânză, ulei de măsline și oregano.
Se inchide si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Apoi acoperiți suprafața cu gălbenuș de ou.
Mai presară niște brânză deasupra. Deasupra se adauga bile mici de carne tocata.
Se coace la 180° timp de 20-25 de minute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu