Ce alimente baloneaza ? Evitați acest aliment dacă doriți un abdomen plat

 


Balonarea este cauzată de anumite alimente sau de excesul de alimente, dar puțini oameni știu că aceste legume pot provoca gaze și gaze. Schimbarea a ceea ce mănânci și a modului în care mănânci poate reduce riscul de gaze. Cu toate acestea, s-a dovedit că unul dintre cele mai mari motive pentru aceasta este legumele pe care mulți oameni o pun în aproape fiecare fel de mâncare - ceapa. Ceapa conține fibre care provoacă gaze, iar persoanele care sunt sensibile la anumite componente ale cepei pot avea crampe de stomac chiar și în cantități mici. 

Nutriționiștii recomandă celor care suferă de probleme frecvente de balonare să consume mai puțină ceapă, în special crudă. Experții spun că consumul de ceapă fiartă poate reduce riscul de balonare. Gazul poate fi produs și de alte tipuri de legume, în primul rând conopida, varza de Bruxelles și broccoli. Cel mai bun sfat pentru a preveni balonarea este să mănânci regulat, să mănânci mese mai mici mai des în timpul zilei, să nu vorbești în timp ce mănânci și să mănânci încet când mănânci.

Comentarii