Această rețetă simplă, dar delicioasă, vă va tenta papilele gustative cu crusta sa crocantă și interiorul moale și delicios. Urmărește-ne pentru a descoperi secretele acestui preparat delicios.
INGREDIENTE NECESARE:
3 cartofi
2 cepe
75 g brânză
2 ouă
4 linguri făină de grâu
pătrunjel (opțional)
Pesmet (cantitate adecvată
) Unt (cantitate adecvată)
Ulei de floarea soarelui (cantitate adecvată)
Sare (cantitate adecvată)
Piper negru (cantitate adecvată)
PREGATIREA:
Curatati cartofii si taiati-i cubulete
Incepe prin a spala cartofii, ii curata de coaja si taie-i in bucati egale.
Fierbeți cartofii tăiați cubulețe într-o oală cu apă cu sare până când sunt fierți
, scoateți cartofii din apă și puneți-i pe o farfurie să se răcească.
În timp ce cartofii se răcesc, pregătiți ceapa și brânza:
feliați ceapa și lăsați-o deoparte.
Răziți grosier brânza pentru a se pregăti pentru gătit.
Acum, să combinăm toate aromele:
Răziți cartofii
Răziți cartofii răciți într-un bol. Se adauga sare, piper negru si patrunjel tocat la cartofii rasi.
Într-o tigaie antiaderentă, căliți felii de ceapă și brânza rasă în puțin unt până se topesc și se combină bine.
Într-un castron, amestecați ceapa fiartă și brânza cu cartofii ras și pătrunjel. Adăugați făină de grâu pentru a lega ingredientele.
Folosește o lingură pentru a separa amestecul în chiftele de formă ovală. Această rețetă ar trebui să facă aproximativ 15 chiftele.
Înmuiați fiecare chifteluță în ou bătut și acoperiți cu pesmet. Puneți chiftelele împachetate într-o tigaie și prăjiți-le în ulei de floarea soarelui până devin aurii pe ambele părți.
Cartofii crocanți și aromați, combinați cu salată proaspătă și legume la abur, fac un fel al doilea satisfăcător.
Comentarii
Trimiteți un comentariu