Chiftelute de cartofi umplute cu branza

 


Această rețetă simplă, dar delicioasă, vă va tenta papilele gustative cu crusta sa crocantă și interiorul moale și delicios. Urmărește-ne pentru a descoperi secretele acestui preparat delicios.

INGREDIENTE NECESARE:

3 cartofi

2 cepe

75 g brânză

2 ouă

4 linguri făină de grâu

pătrunjel (opțional)

Pesmet (cantitate adecvată

) Unt (cantitate adecvată)

Ulei de floarea soarelui (cantitate adecvată)

Sare (cantitate adecvată)

Piper negru (cantitate adecvată)


PREGATIREA:

Curatati cartofii si taiati-i cubulete

Incepe prin a spala cartofii, ii curata de coaja si taie-i in bucati egale.

Fierbeți cartofii tăiați cubulețe într-o oală cu apă cu sare până când sunt fierți

, scoateți cartofii din apă și puneți-i pe o farfurie să se răcească.

În timp ce cartofii se răcesc, pregătiți ceapa și brânza:

feliați ceapa și lăsați-o deoparte.

Răziți grosier brânza pentru a se pregăti pentru gătit.

Acum, să combinăm toate aromele:

Răziți cartofii

Răziți cartofii răciți într-un bol. Se adauga sare, piper negru si patrunjel tocat la cartofii rasi.

Într-o tigaie antiaderentă, căliți felii de ceapă și brânza rasă în puțin unt până se topesc și se combină bine.

Într-un castron, amestecați ceapa fiartă și brânza cu cartofii ras și pătrunjel. Adăugați făină de grâu pentru a lega ingredientele.

Folosește o lingură pentru a separa amestecul în chiftele de formă ovală. Această rețetă ar trebui să facă aproximativ 15 chiftele.

Înmuiați fiecare chifteluță în ou bătut și acoperiți cu pesmet. Puneți chiftelele împachetate într-o tigaie și prăjiți-le în ulei de floarea soarelui până devin aurii pe ambele părți.

Cartofii crocanți și aromați, combinați cu salată proaspătă și legume la abur, fac un fel al doilea satisfăcător.

Comentarii