INGREDIENTE NECESARE:
5 cartofi mari, curatati si tocati
1 ceapa, tocata
1 morcov, tocat
4 linguri de ulei de masline
1 conserva de ton, scursa
Sare si piper negru dupa gust
1 ou, batut
100 de grame de branza (cum ar fi cheddar sau mozzarella ), rasa
1 ceapa primavara, tocata (pentru garnitura)
CUM SE PREPARA:
Începeți prin a fierbe cartofii tăiați până când sunt moi. Scurgeți apa și zdrobiți cartofii cu o furculiță până se omogenizează.
Adăugați ceapa tocată, morcovul, fulgii de ton, uleiul de măsline, sare și piper negru la piureul de cartofi. Se amestecă bine, astfel încât toate ingredientele să fie uniforme.
Amestecați ouăle bătute și brânza rasă în amestecul de cartofi până se combină bine. Acest lucru va ajuta la legarea chiftelelor.
Formați amestecul în chifteluțe după cum doriți.
Încingeți o tigaie la foc mediu și gătiți burgerii câteva minute pe fiecare parte sau până când devin maro auriu și sunt fierți.
Garniți chiftelele prajite cu ceapă verde tocată înainte de servire.
Comentarii
Trimiteți un comentariu