Legume coapte după rețeta prietenei mele... Sunt atât de delicioase încât le-aș putea mânca în fiecare zi
INGREDIENTE:
aproximativ 50 de grame de buchețe mici de broccoli,
aproximativ 200 de grame de morcovi de mărime medie, tăiate cubulețe,
85 de grame de ceapă mică, de asemenea tăiată cubulețe,
250 de grame de cartofi, tăiate cubulețe,
3 linguri de ulei de măsline,
2 lingurițe de amidon de porumb,
1/ 2 lingurițe de ierburi uscate amestecate (cum ar fi rozmarin, oregano și cimbru),
1/2 linguriță pudră de usturoi
și 1/2 linguriță fiecare piper negru și sare.
PREGĂTIREA:
Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 200°C și pregătiți o foaie de copt tapetând-o cu hârtie de copt pentru o curățare fără probleme. Acum, haideți să vă infuzăm preparatul cu arome delicioase.
Combinați broccoli, morcovi, ceapa și cartofii într-un castron mare, asigurându-vă că fiecare legumă este bine acoperită cu amestecul de ulei de măsline, amidon de porumb, amestec de ierburi uscate, praf de usturoi, sare și piper.
Întindeți amestecul uniform pe tava de copt și puneți-l la cuptor să se coacă.
Pentru a obtine un gust placut si o textura crocanta irezistibila, asezati legumele bine asezonate pe o tava de copt in asa fel incat fiecare bucata sa fie coapta uniform. În acest fel, îți garantezi că fiecare mușcătură este plină de gust dulce și de un cros satisfăcător.
Comentarii
Trimiteți un comentariu