Ingrediente
4 oua
250 ml. iaurt
150 ml. ulei
150 ml. apă minerală
1 praf de
sare
500 gr. crustă de plăcintă
500-600 gr. brânză proaspătă
Mod de preparare
Amestecați ouăle cu brânză, iaurt, apă, ulei și praful de copt. Amestecați totul bine și adăugați sare dacă doriți. Separați 2 coji din lateral și zdrobiți celelalte coji, adăugați la amestec și amestecați totul. Ungeți tava în care se va coace gibanica și puneți o crustă astfel încât marginile să atârne în lateral. Aplicați umplutura pe acea crustă, acoperiți cu o altă crustă și puneți, de asemenea, puțină umplutură deasupra. Se da totul la cuptor pentru aproximativ 40 de minute la 180 de grade. Stropiți gibanica finită cu puțină apă, lăsați-o să se răcească puțin și serviți.
Comentarii
Trimiteți un comentariu