INGREDIENTE NECESARE:
3 oua
75 g zahar zahar
vanilat
1/2 lingurita praf de copt
150 g faina
100 g unt topit
3 mere
Care este procedura de pregătire a acestuia?
Amesteca zaharul si zaharul vanilat intr-un castron inainte de a bate ouale. Amesteca treptat faina amestecata cu praful de copt in oua, amestecand continuu. La final, amestecați untul topit în amestec și amestecați bine.
Începeți prin curățarea merelor, apoi tăiați-le în cuburi mici. Luați un moment să ungeți forma înainte de a pune cu grijă înăuntru cuburile de mere (le puteți stropi cu puțin zahăr sau scorțișoară dacă doriți). La final, turnați aluatul uniform peste mere și întindeți-l ușor pentru a asigura o suprafață netedă.
Pentru a obține rezultate optime, puneți aluatul pregătit într-un cuptor preîncălzit la 180°C. Lăsați tortul să se coacă 30 până la 45 de minute, deși este indicat să testați cu o scobitoare pentru a vă asigura că este gata înainte de a o scoate din cuptor. La final, stropiți ușor tortul finit cu un strat fin de zahăr pudră.
Comentarii
Trimiteți un comentariu