Prajitura Jaffa cu portocale - reteta in 2 pasi



 Ingrediente:

2 ouă

12 linguri de zahăr

12 linguri de lapte

10 linguri de ulei

15 linguri de făină

praf de

copt 4 linguri de gem de caise

portocale congelată ras mare

4 linguri de lapte

2 linguri de ulei

100 g de ciocolată

50 g de unt

2 lapte

Mod de preparare:

Bateți 2 ouă, zahărul, laptele, uleiul, făina și praful de copt și coaceți o crustă subțire într-o tavă mare. Împărțiți-l în jumătate și sfărâmăți o parte.

Adăugați portocala rasă, dulceața, laptele și uleiul în partea mărunțită și faceți un amestec uniform. umpleți jumătatea rămasă de crustă cu acest amestec. Faceți o glazură din ciocolată, unt și lapte și turnați-o peste umplutură. Se răcește și se taie în formele dorite.


Comentarii