...se face rapid...rapid se mananca....
Ingrediente
500g crusta pentru gibanica
2dl smantana
4 oua
putin oregano
200g kecap
300g trappist
400g salam
cu sare
Mod de preparare
Bateți smântâna și ouăle cu puțină sare.
Tăiați salamul în rondele subțiri.
Crustele ar trebui să aibă 12 frunze Împărțiți-le pentru a obține de 2 ori câte 6 frunze.
Mai întâi punem 2 frunze pe tavă Ungeți puțină frișcă cu ouă deasupra, apoi crusta deasupra, apoi ungeți-o cu kepka și presărați puțin oregano, apoi întindeți din nou crusta cu smântână și ouă și aranjați salamul, puneți. crusta deasupra si rade-o 150g de Trappist si acoperim crusta cu crema si oua.
Faceți același lucru cu celelalte 6 foi.
Ungeți rulourile cu smântână și ouă și puneți-le într-o tavă unsă cu unt și coaceți la 200 de grade pentru aproximativ 20 de minute. pana se rumenesc frumos.
Când este copt, tăiați-l în bucăți groase de 2 cm.
Dacă doriți, puteți adăuga ciuperci, castraveți.
Comentarii
Trimiteți un comentariu