Rulouri de pizza



 ...se face rapid...rapid se mananca....

Ingrediente

500g crusta pentru gibanica

2dl smantana

4 oua

putin oregano

200g kecap

300g trappist

400g salam

cu sare


Mod de preparare

Bateți smântâna și ouăle cu puțină sare.

Tăiați salamul în rondele subțiri.

Crustele ar trebui să aibă 12 frunze Împărțiți-le pentru a obține de 2 ori câte 6 frunze.

Mai întâi punem 2 frunze pe tavă Ungeți puțină frișcă cu ouă deasupra, apoi crusta deasupra, apoi ungeți-o cu kepka și presărați puțin oregano, apoi întindeți din nou crusta cu smântână și ouă și aranjați salamul, puneți. crusta deasupra si rade-o 150g de Trappist si acoperim crusta cu crema si oua.

Faceți același lucru cu celelalte 6 foi.

Ungeți rulourile cu smântână și ouă și puneți-le într-o tavă unsă cu unt și coaceți la 200 de grade pentru aproximativ 20 de minute. pana se rumenesc frumos.

Când este copt, tăiați-l în bucăți groase de 2 cm.

Dacă doriți, puteți adăuga ciuperci, castraveți.

Comentarii