Ingrediente:
170 g biscuiti cu ciocolata
50 g unt
100 g ciocolata neagra
500 g smantana putina
aroma de vanilie
200 g lapte condensat
2 linguri cacao
Mod de preparare:
Zdrobiți biscuiții într-un blender și amestecați-i într-un castron cu untul topit și o lingură de smântână. Se amestecă și se presează în forma de prăjitură, de parcă ai face cheesecake
Apoi topește ciocolata neagră cu 100 g de smântână la microunde. Într-un alt bol, amestecați restul de smântână cu vanilie și adăugați laptele condensat.
Separați crema în două părți și amestecați cacao într-o singură parte.
La final, aplicați ambele creme pe fond de ten, așa cum se arată mai jos în videoclip. Se netezește suprafața prăjiturii și se acoperă cu ciocolată topită. Pune-l la congelator pentru câteva ore și scoate-l cu 20 de minute înainte de servire.
Comentarii
Trimiteți un comentariu