Tort cu inghetata gata in cel mai scurt timp



 Ingrediente:

170 g biscuiti cu ciocolata

50 g unt

100 g ciocolata neagra

500 g smantana putina

aroma de vanilie

200 g lapte condensat

2 linguri cacao


Mod de preparare:

Zdrobiți biscuiții într-un blender și amestecați-i într-un castron cu untul topit și o lingură de smântână. Se amestecă și se presează în forma de prăjitură, de parcă ai face cheesecake

Apoi topește ciocolata neagră cu 100 g de smântână la microunde. Într-un alt bol, amestecați restul de smântână cu vanilie și adăugați laptele condensat.

Separați crema în două părți și amestecați cacao într-o singură parte.

La final, aplicați ambele creme pe fond de ten, așa cum se arată mai jos în videoclip. Se netezește suprafața prăjiturii și se acoperă cu ciocolată topită. Pune-l la congelator pentru câteva ore și scoate-l cu 20 de minute înainte de servire.

Comentarii