Ingrediente:
Notă: Volumul paharului este de 250 ml
Pentru aluat:
4 oua
Praf de sare.
100 g (1/2 cană) zahăr
60 g (4 linguri) apă fierbinte
160 g (1 cană) făină
1 linguriță praf de copt
Tavă 28×18 cm
Se coace la 180 ℃ (356 ℉) timp de 25 de minute
Pentru budincă:
9 g (1 linguriță) gelatină
60 ml (4 linguri) apă rece
500 ml (2 căni) lapte
1 plic budincă de vanilie (37 g)
50 g (1/4 cană) zahăr
20 g (1 lingură) cacao
400 g (1,5 căni) smântână 33% grăsime
50 g (1/4 cană) zahăr
Se lasa la frigider 2 ore
Pentru jeleu:
9 g (1 linguriță) gelatină
60 ml (4 linguri) apă rece
350 g (2 căni) cireșe dintr-un borcan
300 g (1+1/5 căni) suc de cireșe dintr-un borcan
Se lasa la frigider 4 ore
Comentarii
Trimiteți un comentariu