Alte intrebuintari ale pudrei de bebelusi

 


Probabil, mulți vor fi surprinși să audă că un produs pe care cu siguranță îl au în baie, în afară de scopul său inițial, poate fi un adevărat multi-tasker în casă și în diferite domenii.

Răcește cearșafurile

În nopțile fierbinți de vară, stropiți praf pentru copii pe cearșafuri. Vor mirosi, iar pudra va absorbi transpirația din corpul tău, ceea ce îți va permite să dormi mai bine. Absoarbe grăsimea

Data viitoare când ceva gras picură pe tricou sau pe covor, stropește zona respectivă cu pudră pentru copii. Absoarbe uleiul și împrospătează țesătura.


Reîmprospătează cărțile

Oferă cărților vechi un aspect nou cu pudră pentru copii. Va absorbi umezeala și va preveni formarea mucegaiului.

Aplicați pudră pentru copii pe gene înainte de rimel. Veți obține un aspect mai plin și mai dens al genelor.


Previne iritația pielii

Aplicați pudră pentru copii pe interiorul coapselor pentru a evita iritația pielii din cauza frecării piciorului de picior.


Îndepărtează duhoarea de pe pantofi.

Stropiți interiorul pantofilor cu pudră și lăsați-l peste noapte. A doua zi, ștergeți și încălțați-vă pantofii, care vor mirosi ca noi.


„Remediază” podelele care scârțâie

Aveți o podea care scârțâie? Presărați praf pentru bebeluși pe podea și apoi folosiți o mătură pentru a umple golurile dintre șipci.


Respinge furnicile.

Presărați pulberea în fața ușii sau în jurul ferestrei. Furnicile vă vor ocoli cu siguranță casa.


Reduce durerea de la epilarea

cu ceară Pudrați-vă picioarele înainte de epilare, ceea ce va crea un strat suplimentar care vă va proteja de eventuala ceară prea fierbinte.


Înlocuiește pudra în piatră

În loc de pudra în piatră scumpă pe care o aplici ca strat final de machiaj, aplică doar puțină pudră pentru copii pe față și vei arăta grozav.


Te va împrospăta

în loc de deodorant, aplică pudră sub axile. Absoarbe transpirația și păstrează un miros proaspăt.

Reîmprospătează pătuțul animalului dvs. de companie 

Prăfuiți coșul sau pătuțul animalului de companie cu pudră pentru copii, deoarece acest lucru îl va împrospăta în cel mai rapid mod posibil.


Ajută coafura Este părul indisciplinat?

Amestecați praf pentru copii și aceeași cantitate de praf de copt. Amestecul pe care l-ai făcut funcționează ca un șampon uscat, iar părul tău va fi recunoscător și ascultător.


Parfum de cameră

Dacă nu vă place mirosul de pudră pentru copii, adăugați câteva picături din uleiul esențial preferat. Distribuiți-l în jurul apartamentului, care va mirosi apoi divin.

Comentarii