Cel mai bun sfat pentru alegerea unui pepene copt si dulce

 


În cazul în care te afli într-o situație în care ai o dorință puternică pentru un pepene roșu, dar ajungi să faci o alegere nefericită, este important să ții cont de aceste sfaturi. Urmându-le, vei alege constant un pepene verde delicios și suculent, care îți va satisface cu adevărat papilele gustative.

Alegerea alegerii potrivite nu este o știință exactă, dar vă oferă o garanție.

Asigurați-vă că urmați sugestiile oferite de Daisy Creek Farms cu Jag Singh pe canalul lor YouTube pentru a preveni ca pepenii răi să ajungă în coșul de cumpărături.


Începeți prin a examina originea tulpinii. Dacă are o tentă verde, înseamnă că pepenele verde a fost cules prea devreme, înainte de a ajunge la nivelul optim de coacere.

În cazul în care pata este maro, înseamnă că pepenele verde a fost recoltat după ce a fost complet copt. Apoi concentrează-ți atenția asupra punctului galben de pe pepene verde.

Dacă pata galbenă este absentă sau este înlocuită cu o pată albă, înseamnă că pepenele nu a fost expus la suficientă lumină solară pentru o coacere adecvată. În schimb, o pată galbenă mare indică un pepene verde complet copt.


Pentru a determina dacă un pepene nu este copt, încercați să stoarceți coaja de pepene. Dacă pepenele verde pare excesiv de ferm, acesta este un indiciu că nu a atins încă maturitatea optimă.

Când un pepene verde este perfect copt, coaja lui trebuie să fie puțin flexibilă.


Încercați această tehnică clasică: bateți ușor pepenele verde cu degetul arătător ușor curbat. Un sunet scobit indică faptul că fructul este plin de suculent.

Pe de altă parte, dacă sunetul nu ecou în gol, indică lipsa apei.


Culoare

Când se examinează un pepene verde complet copt, pe pielea acestuia pot fi observate linii alternante clare. În schimb, dacă modelul de pe coajă pare confuz, înseamnă că fructul a fost cules prea devreme.

Este indicat să evitați cumpărarea de pepeni care prezintă pete mari, vizibile.

Comentarii