De ce sa arzi frunze de dafin in casa !

 


Nu subestima niciodată puterea diferitelor arome asupra corpului nostru! Știați că mirosul neobișnuit de dafin are un efect calmant incredibil asupra noastră tuturor? Deși este adesea folosit în bucătărie, are multe alte utilizări utile.


Chiar și în cele mai vechi timpuri, grecii au recunoscut proprietățile vindecătoare ale dafinului și l-au folosit în medicină.


Dafinul are puternice proprietăți antiinflamatorii și calmante. Acest lucru permite, printre altele, lupta împotriva epilepsiei, dar și eliberarea căilor respiratorii.


Dacă aveți hipertensiune arterială, insomnie sau sunteți stresat, frunzele de dafin vă pot ajuta! De asemenea, este recomandat tuturor celor care doresc să controleze colesterolul!


Pentru a profita de beneficiile sale, il poti consuma in vase, il poti gati in apa clocotita sau il poti aprinde cu grija intr-o oala.


După câteva minute, fumul se va răspândi treptat în toată încăperea, iar imediat vei observa că ești mai relaxat. Ai grijă să nu te relaxezi atât de mult încât să uiți să stingi focul!


Nu ezita nicio secunda, dar ia o frunza de dafin, care va avea grija de sanatatea si starea ta de spirit!


Împărtășește aceste sfaturi cu prietenii tăi buni, ei vor fi foarte recunoscători!

Comentarii