DESERT ÎN 5 MINUTE, FĂRĂ CUPTOR, FĂRĂ FĂINĂ, FĂRĂ GELATINĂ



 INGREDIENTE NECESARE:

Pentru bază:

- 250 de grame de biscuiți

- 120 de grame de unt

Pentru crema

- 400 de grame de cremă de brânză

- 50 de grame de zahăr pudră

- 300 de grame de ciocolată albă

- smântână dulce


MOD DE PREPARARE:

Pregatirea acestui tort incepe cu pregatirea bazei de biscuiti.

Aveți nevoie de 250 de grame de biscuiți, pe care îi veți măcina până la o consistență fină.

Apoi amestecați biscuiții măcinați cu 120 de grame de unt topit și presați amestecul în fundul unei forme de tort de 18 centimetri.

Dam forma la frigider pentru 30 de minute pentru a se intari baza.

După ce baza este gata, pregătim crema de brânză.

Într-un castron, amestecați 400 de grame de brânză tartinată și 50 de grame de zahăr pudră până când amestecul devine omogen.

Apoi topește 150 de grame de ciocolată albă și amestecă-o în amestecul de brânză și zahăr.

Amesteca bine.

Într-un castron separat, bateți 300 de grame de smântână și amestecați-o ușor în amestecul de brânză și ciocolată.

Când amestecul devine uniform, turnați-l peste baza de biscuiți din tava de tort și nivelați suprafața.

Dam prajitura la frigider pentru cel putin 3 ore sau pana se fixeaza.

Dupa ce prajitura s-a intarit suficient, pregatim glazura de ciocolata alba.

Topiți 150 de grame de ciocolată albă și amestecați-o cu 150 de grame de smântână.

Acoperiți partea de sus a tortului cu glazură de ciocolată albă.

Ca o atingere finală, decorează partea de sus a prăjiturii cu firimituri de biscuiți sau alte decorațiuni la alegere.

Puneți tortul la frigider pentru 30 de minute pentru a lăsa glazura să se întărească.

Când prăjitura s-a răcit complet și s-a întărit, este gata de servit!

Comentarii