După plantare, roșiile TREBUIE udate de 3 ori cu această soluție: sunt sigur că nu ați mai avut niciodată o asemenea recoltă!
Astăzi vă vom împărtăși o rețetă de la un grădinar care a împărtășit-o într-un ziar foarte vechi
Iată o idee! Am dat peste ele doar întâmplător, dar când i-am întrebat pe cultivatorii bătrâni, mulți au confirmat că au folosit-o într-adevăr și că datorită lui se pot lăuda cu randamente incredibile de roșii.
Rețeta este simplă.
Este suficient să turnați 2,6-2,7 litri de apă (neclorinată! Chiar și apă de ploaie) într-o găleată de 3 litri.
Adaugă apoi 100 de grame de drojdie dizolvată în apă caldă – dacă nu ai drojdie, o poți face acasă.
Se amestecă și se acoperă cu tifon. Putem amesteca din când în când.
Odată ce procesul de fermentare este complet, soluția este gata.
Apoi, o cană de soluție trebuie diluată în 10 litri de apă, iar un litru de soluție rezultată trebuie turnat peste o plantă.
Fiecare plantă trebuie udată de aproximativ trei ori în timpul verii.
Rezultatul ar trebui să fie incredibil de plină de satisfacții, cea mai îmbogățitoare experiență pe care ați experimentat-o vreodată.
Fructele vor fi mari, suculente și abundente.
Cel mai bine, plantele tratate în acest mod ar trebui să poată rezista la temperaturi mai ridicate de vară. Unii cultivatori ne-au spus că au produs chiar și roșii în octombrie, în ciuda vremii reci și ploioase.
Adăugați acest ingredient în drojdie - efectul este și mai puternic
Acesta este un sfat grozav încercat de generații de grădinari experimentați - secretul este drojdia simplă și un ingredient din grădină.
Le oferă toți nutrienții de care au nevoie pentru creștere și reproducere.
Il folosesc pe rosii, castraveti si ardei cu rezultate excelente.
Cum se face îngrășământul?
Rupe urzica.
Aranjați în straturi într-o găleată emailată sau din plastic.
Apoi turnați apă, astfel încât să ajungă la 10-15 cm sub marginea găleții.
Lăsăm loc amestecului de drojdie pe care îl turnăm la final.
Vom face sosul astfel:
Adaugam 2 linguri de drojdie uscata, 2 linguri de zahar si putin macerat de urzici la 200 de grame de apa calduta.
Cel mai bine este să pregătiți ingrasamantul dimineața și apoi să îl utilizați.
Udăm 1 litru de amestec pe tufă.
Acest îngrășământ promovează creșterea, îmbunătățește fertilitatea plantelor, previne bolile și oferă o nutriție completă.
Îl folosim pentru castraveți, ardei și roșii - îl adaug la fiecare trei săptămâni. Ud in total de vreo 3-4 ori pe sezon.
Vă dorim culturi sănătoase!
Mai multe, urmariti in videoclipul meu de mai jos :
Comentarii
Trimiteți un comentariu