Omleta cu dovlecei si cartofi



INGREDIENTE:

4 linguri de făină

4 linguri de ulei

4 linguri de lapte

3 ouă

Jumătate de linguriță de sare

Praf de ardei roșu

Jumătate de pachet de praf de copt

1 morcov

2 cartofi

1 dovlecel

100 g spanac

3 cepe de primăvară

Pentru presărat

puțin susan

brânză


Mod de preparare 

Se rad cartofii, morcovii si dovleceii si se scurg. Spălați și tăiați bine ceapa verde și spanacul.

Adăugați ouăle în bolul corespunzător și amestecați. Adăugați 4 linguri de făină, ulei, lapte, condimente și praf de copt și amestecați.

Se toarnă amestecul pregătit într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se netezește deasupra.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 25 de minute. Dupa 25 de minute se scoate din cuptor, se presara branza cheddar si susan si se mai coace inca 20 de minute.

Mult succes celor care încearcă. 

Comentarii