Polenul de pin - Pudra magică vindecă oasele și inflamația, reglează hormonii!

 În medicina tradițională chineză, a fost folosit de mai bine de două mii de ani ca mijloc de îmbunătățire a sănătății generale, anti-îmbătrânire și longevitate.

Polenul de pin este unul dintre cele mai bune daruri ale naturii.

Are o gamă largă de proprietăți de sănătate și se găsește pe scară largă în natură. Este folosit pentru sanatate atunci cand este consumat in cantitati nelimitate, iar rezultatele sunt vizibile rapid.

În medicina tradițională chineză, a fost folosit de mai bine de două mii de ani ca mijloc de îmbunătățire a sănătății generale, anti-îmbătrânire și longevitate. Desigur, este foarte important ca polenul să nu fie contaminat, ci să fie colectat în păduri de pini cât mai curate.

Polenul de pin este cel mai atractiv primăvara, dar poate fi găsit și în magazinele naturiste bine aprovizionate. În mod surprinzător, conține peste 200 de nutrienți bioactivi.


Acestea sunt câteva dintre caracteristicile cheie ale polenului de pin

Conține toți cei 8 aminoacizi de bază sau proteine, precum și diverși aminoacizi esențiali - Conține aproape toate vitaminele B - Conține vitaminele D2 și D3, iar vitamina D3 se găsește rar în plante - Bogată în polizaharide - Este un bun detoxifiant, are și capacitatea de decalcifiere a organismului, îmbunătățește flexibilitatea articulațiilor și a țesutului conjunctiv - Afectează îmbunătățirea sistemului imunitar - Susține activitatea glandelor sistemului endocrin și echilibrul hormonal - Reduce sensibilitatea la durere

Atenuează inflamația severă - Este un supliment alimentar ideal pentru prevenirea gripei și răcelilor - Reglează colesterolul - Are proprietăți protectoare împotriva radiațiilor radioactive - Are proprietăți antioxidante puternice - Reglează nivelul de testosteron la femei și bărbați - Reglează nivelul hormonal și atenuează menopauza la femei - Creste libidoul mai puternic - Imbunatateste metabolismul - Ajuta la reglarea greutatii corporale


Cum se folosește polenul de pin?

Polenul proaspăt colectat poate fi adăugat în mese, lapte, iaurt, smoothie-uri sau sucuri. Îl poți cumpăra sub formă de pulbere din comerț și consumi câte o linguriță pe zi amestecată cu miere și se recomandă dimineața înainte de micul dejun.

Cea mai bună parte este că polenul de pin poate fi folosit pe termen nelimitat, iar rezultatele sunt vizibile după o lună de utilizare zilnică. Nu are efecte secundare și este complet sigur de utilizat, cu excepția faptului că persoanele care sunt alergice la polen nu ar trebui să folosească conopida. S-a dovedit că conopida protejează împotriva cancerului și a bolilor de inimă: dar numai dacă este preparată astfel!

Comentarii