Ingrediente:
Prima parte:
250 g zahar pudra
2 oua
100 g caramel de alune
1/2 margarina
250 g biscuiti macinati
A doua parte:
250 g zahar
1 dl apa
1/2 margarina
250 g lapte praf
Glazura:
100 g ciocolata alba
Mod de preparare:
Prima parte:
Se bate zahărul pudră cu două ouă, apoi se fierbe la abur. Cand este fiert adaugam caramelul de alune in oala incinsa, amestecam sa se topeasca. Apoi adăugați și margarina pentru a se topi. Adăugați biscuiții măcinați, amestecați totul și întindeți totul uniform în tigaie.
Partea a doua:
Se pune zaharul si apa pe foc pentru ca zaharul sa se topeasca bine. Se ia de pe foc si se adauga margarina sa se topeasca. Apoi adăugați lapte praf, amestecați și turnați peste prima parte și nivelați-o. Dacă doriți, acoperiți cu glazură de ciocolată albă sau fără.
Un mic sfat: In prima parte ouale si zaharul nu trebuie fierte ca sa fie prea tare, mai bine mai adaugati putin biscuit macinat daca credeti ca este necesar. Dacă se întâmplă să aveți un amestec puțin mai subțire, adăugați o lingură de budincă de vanilie sau mai mult lapte praf.
Comentarii
Trimiteți un comentariu