INGREDIENTE NECESARE PENTRU PRATIT:
(1 cana 180g sau 200ml):
2 cani iaurt,
2 cani faina,
1 cana zahar,
1 cana gris,
100 g mac,
½ cana ulei,
1 zahar vanilat si
1 praf de copt.
Topping pentru tort:
glazura de ciocolata
Puneti iaurtul intr-un bol si adaugati toate ingredientele enumerate, amestecati usor si turnati intr-o forma rotunda (28 cm) unsa si infainata in prealabil, pe care o puteti tapeta cu hartie de copt.
Agitați bine amestecul în formă și eliberați toate bulele de aer. Se coace la 180 de grade circa 40 de minute, pana devine maro auriu si se desparte de peretii formei.
Acoperiți tortul fierbinte cu glazură de ciocolată, lăsați-l să se răcească complet, apoi tăiați-l în cuburi sau dreptunghiuri groase.
Avertisment suplimentar:
nu umpleti paharul cu iaurt cu faina si gris, doar pana deasupra, daca vi se pare prea gros, mai adaugati putin lapte
Comentarii
Trimiteți un comentariu