Acest ingrasamant readuce la viață castraveții uscati!

 O tehnica buna pentru recuperarea plantelor bolnave dar si pentru inflorire si recolta buna. Acest ingrasamant este pentru recuperarea plantelor bolnave si pentru a-ti mentine plantele si legumele sanatoase in mod organic.

Daca florile se ofilesc si frunzele se ingalbenesc si cad, in  cel mai probabil veti pierde plantele.  Cele mai comune boli ale castravetilor sunt mana, mucegaiul praf si virusul mozaicului.

Masurile preventive includ udarea regulata, o buna circulatie a aerului si utilizarea fungicidelor naturale. Ceaiul de musetel poate fi extrem de eficient in prevenirea acestor boli. Musetelul are proprietati antibacteriene si antifungice care ajuta la mentinerea sanatatii plantelor.

Faceti un ceai de musetel folosind 3 plicuri la 1 l de apa. Puteti folosi ceaiul de musetel simplu prin pulverizarea frunzelor bolnave sau prin udare la radacina sau il puteti folosi cu solutia de drojdie impreuna pentru o eficienta maxima, 10 g drojdie uscata la 5 l litru de apa calda (aceasta solutie de drojdie se lasa 24 de ore). Se amesteca impreuna, ceiul si solutia de drojdie si se uda castravetii.

Cu aceste doua solutii starea castravetiilor se imbunatateste si isi fortifica imunitatea.

Mai multe, urmariti in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii