Ingrasamant cu drojdie pentru vinete



 Ingrasamantul cu drojdie este bun si pentru vinete. Plantele cresc mai bine cu îngrășământ cu drojdie - da. Drojdia furnizează substanțe nutritive, iar acestea vor ajuta plantele să crească în medii cu conținut scăzut de nutrienți. Îngrășământul natural din drojdie de panificație are o gamă largă de aplicații: stimulează creșterea plantelor, are ca rezultat o înflorire mai luxuriantă și întărește sistemul radicular, facilitând absorbția apei și a mineralelor din sol de către plante. De asemenea, limitează prezența microbilor adversi care duc la boli ale sistemului radicular și protejează împotriva bolilor fungice.


Amestecul de drojdie de mai sus va proteja, de asemenea, plantele de diferite boli, cum ar fi ciuperca și infecțiile fungice. De obicei, drojdiile nu produc metaboliți toxici, ceea ce face mai puțin probabil să atace agenții patogeni. 


Rețeta de îngrășământ cu drojdie este foarte asemănătoare cu prepararea pâinii și începe cu activarea drojdiei. Se amestecă un pachet de drojdie uscată (1 linguriță), o linguriță de zahăr și o cană de apă caldă. Lăsați să stea timp de 3 ore pentru a da timp drojdiei să crească. Se diluează cu 5 căni de apă și se folosește pentru a uda plantele.


Aplicarea trebuie repetată când plantele înfloresc. A treia aplicare ar trebui să aibă loc atunci când apar fructe. Nu se recomandă utilizarea amestecului de mai mult de trei ori în timpul sezonului de creștere. 

Mai multe, urmariti in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii