Întotdeauna hrănesc dovleceii astfel în iulie și dau roade din abundență fără oprire!

 Dacă aveți găini, le puteți recolta cu ușurință gunoiul de grajd pentru a le folosi în grădina dvs. Sau il puteti cumpra sub forma de peleti. Este important de reținut că gunoiul de grajd de pui trebuie să fie complet uscat înainte de a-l folosi pe plante, deoarece gunoiul de grajd proaspăt poate deteriora rădăcinile plantelor.


Gunoiul de pui trebuie amestecat în sol înainte de plantare sau poate fi folosit ca ingrasamant superior pentru plantele existente. Cu puțin efort, il poți transforma într-o resursă valoroasă pentru grădina ta.



Gunoiul de grajd este o sursă excelentă de nutrienți pentru grădini și culturi. Nu numai că adaugă în sol azot, fosfor și potasiu important, dar conține și un nivel ridicat de materiale organice. Acest lucru ajută la îmbunătățirea structurii solului, aerării și drenajului.


Gunoi de grajd - vaca, oaie și pui. Acest lucru va asigura că dovleceii au o mulțime de hrană în timpul sezonului de creștere. De asemenea, va ajuta la structura solului. Face mici movile din amestecul de compost, din nou pentru a ajuta drenajul, astfel încât dovleceii tineri să nu putrezească în pământ.

Mai multe, urmariti aici :

Amestecati o mana de gunoi de psare uscat cu apa, amestecati bine pana se dizolva complet si udati dovleceii la radacina. Pentru a benefecia de mineralele din gunoiul de pasare, nu este neaparat necesara fermentarea lui.

Comentarii