Cum să scapi de țânțari si muste cu zaț de cafea?

 Zatul de cafea este eficient pentru a respinge dăunătorii datorită mirosului puternic. Mirosul de cafea este respingător pentru multe insecte și îi va ține departe de zonele tratate. Zatul de cafea poate fi folosit proaspat sau folosit, dar zatul de cafea nefolosit este mai eficient la respingerea daunatorilor. Dacă aveți cafea care a trecut cu peste 30 de zile de data de prăjire , luați în considerare acestea mai întâi și obțineți o prăjire proaspătă. Mirosul de cafea arsă este eficient și în alungarea dăunătorilor.


Cum functioneaza?

Mirosul de cafea nu este pe placul majorității insectelor: Mirosul puternic de cafea nu este tocmai preferatul majorității insectelor.

Zatul de cafea este foarte eficient la respingerea dăunătorilor: atunci când este ars, devine mai eficient în alungarea dăunătorilor. Pentru a putea fi ars,  trebuie uscat foarte bine.

Cafeaua este un excelent respingător de insecte: pe lângă ținerea somnului departe, cafeaua este cunoscută că ține departe de multe tipuri de insecte și insecte.

Gângănilor nu le place mirosul: gândacii tind să stea departe de zațul de cafea din cauza mirosului puternic.

Compuși din zațul de cafea: Compușii din zațul de cafea nu sunt agreați de majoritatea insectelor.

Zatul de cafea este un repelent eficient pentru tantari datorita mirosului puternic. Zațul de cafea va masca mirosurile oamenilor care atrag țânțarii - dacă nu te pot mirosi, nu te pot găsi! De asemenea, îl puteți arde pentru a crea o aromă și mai puternică.

Mai multe, urmariti in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii