Se pot congela prajiturile si tortul ?

 Dacă doriți să păstrați prajitura rămasă pentru a avea desertul mai târziu, iată un ghid pentru congelarea corectă a prăjiturii, astfel încât să fie proaspăt și delicios când îl mâncați din nou.


Asigurați-vă că straturile de tort sunt complet reci

Învelirea unei prăjituri calde va capta umezeala din abur, ceea ce duce la un tort foarte umed.


Puteți îngheța prăjiturile congelate atâta timp cât glazura este stabilă la congelator. Glazurele delicate pe bază de bezea nu se vor îngheța bine, dar cele de cremă de unt și cremă de brânză se vor îngheța frumos.


Pentru cei care caută un mic răsfăț din când în când, poate doriți să luați în considerare congelarea feliilor de tort . Puteți înveli fiecare bucată singură sau le puteți pune pe farfurii mici, stratificate cu folie de plastic și din nou cu folie de aluminiu. Ca întotdeauna, asigurați-vă că identificați tortul și datați pachetul. Piesele individuale ar trebui să se păstreze timp de aproximativ două luni. De asemenea, le pueti pastra in caserole de plastic, inchise ermetic.

Mai multe, urmariti in videoclipul meu de mi jos :

Comentarii